Norbert’s Irish Beef

De toonaangevende horeca slagerij van de regio Zuid-Holland!

Norberts Irish Beef is sinds 1998 bekend als toonaangevende horeca slagerij van Zuid-Holland. De horeca slagerij is gesitueerd in het mooie Rotterdam. Voor vele horeca ondernemingen zijn zij een betrouwbaar adres met als specialiteit Irish beef.

Als toonaangevende horeca slagerij van de provincie Zuid-Holland kan gekozen worden uit een zeer uitgebreid assortiment kwaliteitsvlees, met als voorkeur Irish beef. De boeren in Ierland laten hun dieren zoveel mogelijk vrij grazen en het leefgebied kenmerkt zich vooral door ruimte, rust, vers gras en een schone lucht. De koeien grazen zo’n 9 maanden buiten. De combinatie van vers gras en veel lichaamsbeweging zorgt voor de verfijnde smaak van het Ierse rundvlees. De Ierse runderen worden op jonge leeftijd geslacht en daarom is het Ierse rundvlees een stuk malser. Het rijpingsproces van 21 dagen, na slachting, is doorslaggevend voor de optimale kwaliteit.

Flexibiliteit en klantgericht denken zeker twee kernwaardes waardoor Norbert’s Irish Beef zich vanaf het begin mag verheugen van een vaste klantenschare uit de top van culinair Zuid Holland. Samen met z’n trouwe team van medewerkers maakt Norbert het waar.

Zie voor meer informatie de site van Norbert’s Irish Beef